Cultura para todas las personas

Fantàstic Ramon

Teatre Lliure (Barcelona)
11 abril, 2025 – 19:00 (viernes)

Autoría:  CLÀUDIA CEDÓ
Dirección: CLÀUDIA CEDÓ
Reparto: Andrea Álvarez Marc Buxaderas Elisabet Casanovas Jordi Galià Xicu Masó Mercè Méndez Edgar Murillo Judith Pardàs Maria Rodríguez Kathy Sey
Producción: Teatre Lliure
Idioma: catalán

SiNOPSIS

Nova proposta teatral de Clàudia Cedó, l’alma mater d’Escenaris Especials des de fa disset anys. Una comèdia amb tocs fantàstics que vol reflexionar sobre l’exclusió, la dependència, la sobreprotecció i la convivència familiar amb un fill amb discapacitat.

Una mestra amb caràcter i la seva parella, un pacífic lutier, esperen un nen. Però el que surt de dins d’ella el dia del part no és una criatura com les altres... Després de l’èxit de Mare de sucre, actors amb i sense diversitat funcional tornen a pujar a l’escenari per explicar-nos junts aquesta història dirigits també per Clàudia Cedó. Fantàstic Ramon inaugura el projecte Ànima Lliure amb el qual, en aliança amb la Fundació Banc Sabadell, el Lliure vol produir com a mínim un espectacle a l’any creat per un equip de persones amb diversitat funcional. La producció adaptada del muntatge corre a càrrec d'Escenaris Especials.

Accesibilidad

SUBTITULADO

AUDIODESCRIPCIÓN

PRÓXIMAS FUNCIONES ACCESIBLES

11 abril, 2025 – 19:00 (viernes)

Lugar: Teatre Lliure

Dirección: Passeig de Santa Madrona, 40

Cómo llegar:
Bus: Línea 55, 121

Tren: Espanya

Metro: Poble Sec

Ir al contenido