Cultura para todas las personas

Alicia al país dels mòbils

Teatre Romea (Barcelona)
18 febrero, 2024 – 12:30 (domingo)

Autoría: Marta Buchaca (a partir de la obra original de Lewis Carroll)
Dirección: Jordi Andújar
Reparto: Jordi Llordella-Joan Codina, Júlia Bonjoch-Xuel Díaz, Marc Pujol, Queralt Albinyana-Cristina Murillo.
Producción: Viu el Teatre
Idioma: catalán

SiNOPSIS

El dia que l’Alícia fa 10 anys li regalen el seu primer mòbil, però el conill blanc l’hi roba i ella el persegueix per recuperar-lo. L’Alícia haurà de recórrer el país de les meravelles fins a arribar al palau dels mòbils, on trobarà una reina que perd el cap per les noves tecnologies i que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa. Amb aquest viatge, la protagonista descobrirà el valor de la imaginació i de la lectura, i aprendrà a fer servir les tecnologies amb criteri. La història que tots coneixem, però ambientada als nostres temps, on els nens conviuen amb la tecnologia a diari.

*Visita escènica 18/02: A les 11:30 h es durà a terme una visita escènica on els assistents podran conèixer els principals elements, el vestuari  i l’escenografia de l’espectacle. Cal fer inscripció prèvia a través del següent formulari abans de l’11/02/2024. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeapJrB66JootXtAENXnQJ5ZZGaOlgM9ZSUPQb1P8ZQJxjazA/viewform?usp=sf_linkAbre en nueva ventana

Accesibilidad

SUBTITULADO

AUDIODESCRIPCIÓN

BUCLE MAGNÉTICO

LENGUA DE SIGNOS

SONIDO AMPLIFICADO CON AURICULARES

TOUCH TOUR (VISITA TÁCTIL)

*Visita escènica 18/02: A les 11:30 h es durà a terme una visita escènica on els assistents podran conèixer els principals elements, el vestuari  i l’escenografia de l’espectacle.
Cal fer inscripció prèvia a través del següent formulari abans de l’11/02/2024.

PRÓXIMAS FUNCIONES ACCESIBLES

18 febrero, 2024 – 12:30 (domingo)

Lugar: Teatre Romea

Dirección: Carrer de l'Hospital, 51

Cómo llegar:

Ir al contenido