Cultura para todas las personas

La Cantània 2023 de Granollers amb sobretítols i sistemes d’ajuda auditiva

La Cantània 2023 de Granollers amb sobretítols i sistemes d’ajuda auditiva

La Cantània neix el curs 1989-1990 a les escoles de Barcelona, i després d’un gran èxit s’implementa a altres ciutats de Catalunya. Al Vallès Oriental ha estat impulsada per l’Associació Cultural de Granollers i el Teatre Auditori de Granollers. I, aquest 2023 comptarà amb la participació de més de 4.000 nens de diferents centres que durant el curs escolar han estat treballant en el projecte.

L’espectacle d’aquest any es titula «Les portes del món», és la història de la Sara, una nena cega de 8 anys que somia en fer la volta al món, com el protagonista del seu conte preferit. Perquè la seva filla pugui complir el seu somni en Daniel, el seu pare, idea un pla: faran viatges curts amb tren i tornaran després al bloc de pisos on viuen, però no al seu apartament, sinó al d’una família d’origen indi veïna. D’aquesta manera la Sara podrà viure l’experiència de conèixer gent amb una cultura diferent de la seva. La resta de veïns també s’hi sumaran, i la Sara podrà finalment viatjar per tot el món.

Com a mesures d’accessibilitat l’espectacle comptarà amb sobretítols adaptats, so amplificat i bucle magnètic individual que permetran que persones amb discapacitat auditiva puguin gaudir de les activitats.

Més informació sobre les dates aquí: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3968-les-portes-del-mon.html 

 

Ir al contenido